Studie begeleiding / ZZP

Studie begeleiding / ZZPHulp bij studeren


Door mijn jarenlange ervaring als docent nask, natuurkunde en scheikunde op zowel het voortgezet onderwijs als het MBO kan ik jou heel goed ondersteunen in de vakken natuur- en scheikunde.


Ik werk het liefste met online begeleiding, via zoom.
Vooraf hebben we contact over de lesstof die je behandeld wilt hebben zodat ik me kan voorbereiden. Tijdens de les bespreken we de theorie, oefenen we opgaven en help ik je, indien gewenst, met je huiswerk.

Doordat ik vraag gestuurd werk en we 1 op 1 werken, is deze aanpak heel effectief en kunnen we in een korte tijd veel bereiken.


Tarief is € 30,00 per uurReacties van leerlingen (en ouders)


Tom

Erg behulpzaam, betrouwbaar en vooral helpt ze vanuit kennis op een erg duidelijke en overzichtelijke manier!! Zeker aan te bevelen!!


Rafaëla

Ik heb Maud in het afgelopen schooljaar gehad voor chemie theorie en praktijk als docent. De manier van lesgeven van Maud is dat ze het voor de groep als uitlegt, daarna als je vragen hebt, legt ze het op een lieve, rustige manier uit. Desnoods legt ze het meerdere keren voor je uit als je het, maar snapt. Persoonlijk heeft het 1 op 1 wel veel geholpen, want tijdens de praktijkles liep ik vast met een chemisch onderwerp en legde het op een rustig uit waardoor deze stof gelijk een stuk duidelijker werd. Maud legt de scheikundige (chemische) stof op een lieve, rustige manier uit en desnoods meerdere keren.


Stephani

Ik vond het bijles super! Het heeft mij heel erg geholpen.


Mathijs

Maud is een uitstekende lerares voor je scheikunde problemen. Ze heeft me ontzettend goed geholpen met het begrijpen van mol berekeningen, wat altijd lastig is… Door extra bijles van haar te hebben gekregen snapte ik het stukken beter en met resultaat, door een goed cijfer voor mijn toets te behalen!


Corne

Heeft mijn dochter tot nu toe heel goed geholpen en is echt aan te bevelen!


ZZP

Ben je als MBO-instelling op zoek naar een tijdelijke docent chemie / biologie voor zowel de theorie als praktijk lessen?
Dan zou ik u wellicht kunnen helpen. 

Ik heb de volgende studies succesvol afgerond:
- HBO opleiding laboratoriumtechniek, afstudeerrichting medische microbiologie

- HBO lerarenopleiding scheikunde tweede graads

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het lesgeven op het VO (11 jaar) en MBO (3,5 jaar).


Het tarief wat ik hanteer is € 70,00 per uur, exclusief reiskosten.

Per lesuur hanteer ik een opslagfactor van 40%


Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.INTERESSE?

NEEM CONTACT MET ONS OP!

We helpen je graag.